Stenslag

Reparation af stenslag i Sønderborg

Reparation af stenslag

Vi reparerer altid først! Det vil sige vi altid forsøger at reparere stenslag frem for at udskifte hele forruden. Det sparer dig for både tid og penge. Skal vi hjælpe dig med at reparere dit stenslag i Sønderborg? Kontakt os herunder.

Nærbillede af et stenslagservice hos Rube karrosseri

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får et stenslag? 

Du skal være opmærksom på, at dit stenslag kan slå revner under kørsel. Heldigvis er der et par forbehold du kan tage dig, når du får et stenslag i din forrude:  

  • Sæt et stykke tape over stenslaget, som forhindrer snavs og skidt i at sætte sig i hakket. Det giver det bedste resultat, når vi skal til at reparere. 

  • Vær opmærksom på hvor på ruden stenslaget sidder. Hvis stenslaget generer dit synsfelt, vil din bil ikke kunne gå igennem syn.
     
  • Kør din bil på værkstedet hurtigst muligt, når du får et stenslag. Et stenslag kan nemt slå revner – både ved kørsel på ujævn vej, men også ved stor forskel på varme og kulde. Og når først din rude har slået revner, så kan en udskiftning af forruden ikke undgås 
Nærbillede af et stenslagservice hos Rube karrosseri

Vi reparerer dit stenslag i Sønderborg 

Har du fået et stenslag i din forrude, kan det være en god ide at opsøge hjælp hurtigt. Det er ofte både langt hurtigere overstået og meget billigere, end hvis du venter til din forrude revner.  

Når vi bistår med reparation af stenslag i Sønderborg, vil det sjældent tage mere end 15 minutter. Og vi reparerer alle stenslag der er mindre end størrelsen på en 2-krone.  

Pris 350,- DKK 

Er du i tvivl om dit stenslag kan blive repareret? Ring til os på tlf. 29 21 02 54 og så kan vi få en snak om din stenslagsreparation.  

Medarbejder fra Rube karrosseri med volkswagen i baggrunden

Skal vi hjælpe dig? Ring eller bestil en tid her!