Rustskader på bilen

Vi reparerer og forebygger rustskader

Rustbehandling af bil

Hvis din bil er blevet angrebet af rust, skal den repareres. Det kan i sidste ende udgøre en sikkerhedsrisiko for dig og dine medtrafikanter at lade rusten stå til. Særligt i vintermånederne er biler meget modtagelige overfor rust, og det er derfor vigtigt, at du er ekstra opmærksom på din bils karrosseri i disse måneder.  Men bare rolig. Uanset om du oplever store eller små rustproblemer, kan vi hjælpe dig. Ring eller skriv til os for at få et tilbud på en undervognsbehandling i Sønderborg.

Undervognsbehandling i Sønderborg

Vi tilbyder reparation af rust på din bil og undervognsbehandling i Sønderborg på de fleste bilmodeller på tværs af alle mærker. Prisen for reparationen afhænger af rustskadens omfang. 

Servicering af undervogn hos skadecenter i Sønderborg

Hvordan udvikler rustskader sig på din bil? 

  1. Overfladerust
Overfladerust er første tegn på, at der udvikler sig rust på din bil. Når du begynder at kunne se rust igennem din bils maling, skal du sørge for at få din bil til mekaniker hurtigst muligt. Ved overfladerust har rusten endnu ikke nået at påvirke din bils ydeevne.  

  2. Rustbobler
Rustbobler og -revner opstår, når du ikke gør noget ved overfladerusten på din bil. Når du finder rustbobler på din bil, betyder det at rusten er trængt længere ind i metallet på din bil. Det er vigtigt at du når at rustbehandle din bil, inden det udvikler sig til rusthuller.  

  3. Rusthuller
Har rusten på din bil nået at udvikle sig til rusthuller, betyder det at rusten har spredt sig i din bils karrosseri og svækket din bils struktur. Du bør kontakte din mekaniker med det samme, hvis du oplever dette, så I kan gennemgå og reparere rustskaden.  

  Marvin og Rune fra Rube karrosseriteknik

  Hvordan undgår du rustskader på din bil? 

  Det er svært at holde bilen rustfri i det danske vejr. Sne, slud og regnvejr kan alle påvirke metallet vi bruger til vores biler og skabe rustplamager. Det er derfor en god ide at forebygge rusten med en effektiv undervognsbehandling. Med en undervognsbehandling kan du både øge din bils levetid, samtidig med at du gør bilen mere sikker at køre i.  

  Forebyg rustskader med vores rustbeskyttelse i Sønderborg

  Er du i tvivl om en undervognsbehandling er det rette for dig? Kontakt os hos Rube Karrosseri i Sønderborg, og lad os tage en snak om dine rustskader eller forebyggelse heraf med rustbeskyttelse. 

  Medarbejder fra Rube karrosseri med volkswagen i baggrunden

  Skal vi hjælpe dig? Ring eller bestil en tid her!