Services

Se de services vi tilbyder nedenfor

FORSIKRINGSSKADER

Skulle du være så uheldig at have fået en skade på din bil er du velkommen til at komme forbi værkstedet, her kan vi hurtigt besigtige skadens omfang.

Drive-in taksering:
Det er ikke nødvendigt at bestille tid til besigtigelse, dette tager ca. 15 minutter og så er du kørende igen. Efterfølgende sørger vi for taksering og godkendelse ved taksatoren.

Når skaden er godkendt kan vi booke tid til reparation.

Kan du ikke undvære en bil i reparationstiden sørger vi for GRATIS lånebil.

Inden aflevering bliver bilen vasket og støvsuget uden beregning.

Priser afhænger af skade

FORRUDE SKIFT

Kan din forrude ikke repareres er en udskiftning nødvendig. En udskiftning tager ca. 1,5 time, derefter skal limen tørre i 1 time før vi anbefaler at du kører i bilen.

Vi udskifter alle typer glas på alle bilmærker, modeller og årgange.

Vi anbefaler at få skiftet ruden på vores værksted, så vind og vejr ikke forstyrrer arbejdet og hærdning af limen.

En forrude er i dag ikke blot en forrude, men en direkte integreret del af bilens samlede bærende konstruktion og sikkerhed. Derfor kræver det i dag specialviden at stå for udskiftning af autoglas, og du bør altid vælge en uddannet karrosseritekniker, når du skal have skiftet ruder i din bil.

Vi monterer kun originalt kvalitetsglas fra Pilkington. Det sikrer at din bil monteres med glas, der imødekommer de strengeste krav til sikkerhed.

Priser fra 1.999 DKK inkl. moms

STENSLAG

Vi reparerer altid først

Det vil sige vi altid forsøger at reparere stenslag frem for at udskifte hele forruden. Det sparer dig for både tid og penge.

Det er vigtigt for et godt resultat, at der ikke kommer snavs i stenslaget. Derfor bør du, så snart din forrude har fået et stenslag, hurtigst muligt montere et stykke tape over det beskadigede sted.

Det er også vigtigt at sætte ind med en hurtig reparation. Hvis stenslaget ikke repareres, er der risiko for, at der dannes revner i forruden ud fra stenslaget.

Pris 350,- DKK

REPARATION AF RUST

Hvis din bil er blevet angrebet af rust, skal den repareres. Det kan i sidste ende udgøre en sikkerhedsrisiko for dig og dine medtrafikanter at lade stå til. Særligt i vintermånederne er biler meget modtagelige overfor rust.

Men bare rolig. Lad os hjælpe dig!

Vi tilbyder reparation af rust på de fleste modeller på tværs af alle mærker. Prisen for reparationen afhænger af rustskadens omfang.

Priser afhænger af skade

SPECIALOPGAVER

Det er skader som bl.a. dem nedenfor:
 
På plads trækning af skævt karrosseri i opretterbænk
Elektronisk udmåling af karrosseriet med Car-O-liner
Opretning og svejsning af aluminium
Opretning og svejsning af plastik kofangere
Paintless repair af “bilkabuler”
Kalibrering af kamera og radar
Kodning af nye komponenter
Forlygte renovering
 
Priser afhænger af skade

Skal vi hjælpe dig? Ring eller bestil en tid her!