Forsikringsskader

Vi hjælper når uheldet er ude

Håndtering af forsikringsskader på biler

Skulle du være så uheldig at have fået en skade på din bil, er du velkommen til at komme forbi vores værksted i Sønderborg, hvor vi har stor erfaring med forsikringsskader på biler. Her kan vi hurtigt besigtige skadens omfang og vi bistår med både de helt små og de helt store bilskader.

Vi klarer alt inden for forsikringsskader på biler, uanset om der er tale om Bilka-buler, ridser, lakarbejde eller større reparations- og udskiftningsarbejde. Når du får lavet din forsikringsskade på vores værksted i Sønderborg, vil det naturligvis blive udført efter bilfabrikkernes forskrifter, og vi bruger udelukkende reservedele i god kvalitet. Det garanterer dig en bil, der lever op til samme standard som før skaden.

Marvin og Micheal fra Rube karrosseri servicere en skade

Vælg et værksted med speciale i forsikringsskader på biler

Uanset hvilket forsikringsselskab du har, kan du selv vælge hvilket bilværksted, der skal reparere din skade. Det gælder også uanset hvilken skade din bil har pådraget sig. Og hvorfor skulle du så ikke vælge et værksted, hvor vi har specialiseret os i forsikringsskader på biler?  

Hos Rube Karrosseri har vi stor forstand på bilskader og forsikringer, og du er derfor garanteret den bedste service, når du bruger os.  

Drive-in taksering 

Det er ikke nødvendigt at bestille tid til besigtigelse – det tager ca. 15 minutter og så er du oftest kørende igen. Efterfølgende sørger vi for taksering og godkendelse ved taksatoren. 

Når skaden er godkendt, kan vi booke tid til reparation. 

Kan du ikke undvære en bil i reparationstiden, sørger vi for en gratis lånebil i perioden.  

Inden vi afleverer bilen tilbage til dig, vil vi sørge for den bliver både vasket og støvsuget – helt uden beregning, naturligvis. 

Prisen på forsikringsskader afhænger af skadens omfang 

Karrossetekniker servicere en bilrude hos Rube Karrosseri

Skal vi hjælpe dig? Ring eller bestil en tid her!