Skift af forrude

Vi udskifter bilruder i sønderborg

Udskiftning af bilruder i Sønderborg

Er din forrude revnet? Har den mere end 7 stenslag? Eller sidder stenslaget meget tæt på kanten af din rude? Så bliver du nødt til at få din forrude skiftet.  

Det kan både være irriterende og farligt at køre med en revnet rude, da det påvirker dit udsyn og samtidig har det en negativ effekt på bilens funktioner og egenskaber, hvis du skulle komme ud for et uheld. En forrude er nemlig ikke bare en forrude, men en direkte integreret del af bilens samlede bærende konstruktion og sikkerhed. Derfor kræver det også specialviden at stå for udskiftning af bilruder, og du bør altid vælge en uddannet karrosseritekniker, når du skal have skiftet forruden i din bil. 

Uanset hvilken bil du kører, så kan vi hos Rube Karrosseri hjælpe med udskiftning af bilruder i Sønderborg,  hvis det skulle blive nødvendigt. Kontakt os i dag på tlf. 29 21 02 54 og så kan vi tage en snak om dit forrudeskift.  

Nærbillede af et stenslagservice hos Rube karrosseri

Hvor lang tid tager et forrudeskift? 

Kan din forrude ikke repareres, er en udskiftning nødvendig. Et skift af forruden tager ca. 1,5 time, derefter skal limen tørre i 1 time, før du kan køre i bilen. Vi anbefaler at få skiftet forruden på vores værksted i Sønderborg, så vind og vejr ikke forstyrrer arbejdet og hærdning af limen. 

Vi udskifter alle typer glas på alle bilmærker, modeller og årgange. 

Karrossetekniker servicere en bilrude hos Rube Karrosseri

Hvor meget koster et forrudeskift? 

Vi monterer kun originalt kvalitetsglas fra Pilkington. Det sikrer at din bil monteres med autoglas, der imødekommer de strengeste krav til sikkerhed. 

Priser fra 1.999 DKK inkl. Moms.  

Karrossetekniker servicere en bilrude hos Rube Karrosseri

Skal vi hjælpe dig? Ring eller bestil en tid her!