Autolakering

Vi tilbyder autolakering i Sønderborg

Autolakering i Sønderborg

Er lakken på din bil blevet slidt, eller har du fået en ridse, der skal fikses? Med en autolakering hos Rube Karosseri i Sønderborg kan vi få din bil til at se ud som ny igen. Om det er små skader eller en komplet omlakering, så er du i gode hænder her. Vi sørger for et flot resultat, der holder længe.

En ordentlig autolakering beskytter også din bil mod rust, som kan opstå over tid. Hvis du allerede har opdaget rust, kan vi hjælpe med både lakering og en grundig rustbehandling. Skulle din bil have været ude for en ulykke eller forsikringsskade, kan vi også hjælpe med dette, så du hurtigt er tilbage på vejene igen.

Nærbillede af søren fra Rube karrosseri der servicere en skade

Sådan foregår en autolakering

Når din bil skal have en ny lakering, starter vi med at fjerne den gamle maling. Herefter renses og klargøres overfladen grundigt, så den nye maling kan lægges jævnt og fejlfrit. Når malingen er påført, tilføjer vi et lag klarlak, som både beskytter lakken og giver bilen en flot, blank finish. Vores dygtige karosseriteknikere sørger for, at resultatet bliver både holdbart og smukt.

    Nærbillede af rustarbejde på karrosseriet

    Kontakt os for autolakering i Sønderborg

    Har din bil fået ridser, eller skaller lakken af? Så er det tid til at få den behandlet. Vores autolakering i Sønderborg sørger for, at din bil får et flot og beskyttende lag lak. Vi tager os af både små skader og større projekter, så din bil kommer til at fremstå som ny.

    Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – hvad end det drejer sig om en mindre lakreparation eller en komplet omlakering. Din bil er i trygge hænder hos os!

    Portrætbillede af Rune karrossetekniker og indehave af Rube Karrosseri

    Skal vi hjælpe dig? Ring eller bestil en tid her!